Position title
Business Operations Analyst
Description

Ben jij een iemand die graag met cijfers en processen bezig is? Houd je van het aanbrengen van structuur en ben je analytisch ingesteld? Wellicht ben jij dan onze nieuwe Business Operations Analyst!

Wie zijn wij
Addata ontzorgt uitgevers en instanties die kennis willen verspreiden in het verwerken en het beheren van content en het maken van eindproducten, zoals boeken, tijdschriften, epubs en online-publicaties. Daarnaast zijn we specialist in het efficiënt inrichten van uitgeefprocessen, waardoor klanten serieuze besparingen kunnen realiseren in hun operationele kosten. Dat kan enerzijds door processen over te nemen in bestaande systemen van klanten. Anderzijds kan dat door de inzet van een eigen publicatieplatform en in eigen beheer ontwikkelde tooling.

Interne data speelt een belangrijke rol in het grip houden op de organisatie en de processen. Goede rapportages bieden inzicht in waar procesverbeteringen kunnen worden doorgevoerd. We vergelijken en analyseren continue processen en prestaties om onze resources zo goed en efficiënt mogelijk in te zetten teneinde een efficiënt proces in te richten waarmee we meerwaarde voor onze klanten creëren.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Business Operations Analyst (24-36 uur)

Responsibilities

Wie ben jij
Je bent een enthousiaste proces- en informatieanalist. Je analyseert data van operationeel werk en ontwikkelt rapportages waarmee inzicht wordt gecreëerd in processen. Je maakt managementrapportages, analyseert deze en adviseert rondom procesverbetering en -optimalisatie. Je analyseert data in het urenregistratiesysteem en zorgt ervoor dat dit wordt geoptimaliseerd. Om dit te bereiken zorg je voor een adequate inrichting van ons urenregistratiesysteem. Daarnaast houd je je bezig met de voorbereiding van het facturatieproces. Kortom, een veelzijdige, op resultaat gerichte, uitdagende functie.

Qualifications

We zijn waarschijnlijk een match, als je

 • Functioneert en denkt op minimaal Hbo-niveau;
 • Enthousiast wordt van cijfers (Power BI is een pré);
 • Sterk analytisch en procesmatig inzicht hebt;
 • Communicatief sterk bent en je oog voor detail hebt;
 • Enthousiast wordt van een flexibele en uitdagende baan.
Job Benefits

Wat bieden wij
Naast het feit dat je een enorme impact zou mogen maken op de bedrijfsprocessen en veel doorgroeimogelijkheden hebt, ontvang je:

 • De kans en vrijheid om een grote impact te hebben op onze organisatie en groei;
 • Een marktconform salaris op basis van jouw senioriteit en specialistische vaardigheden;
 • De mogelijkheid werkdagen en -tijden (in overleg) zelf in te delen;
 • De mogelijkheid (deels) vanuit huis te werken;
 • Ambitieuze en gezellige collega’s op ons kantoor in Meppel;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 p/km;
 • Deelname aan pensioenregeling;
 • Deelname aan collectieve ziektekostenverzekering.
Contacts

Zijn we een match? Aarzel niet om te solliciteren! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@addata.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Job Location
Date posted
18 juni 2021
PDF Export

Position: Business Operations Analyst

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!